7 ΗΜΕΡΕΣ – 7 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

 image

Έλειψα για κάμποσες μέρες. Κι αυτό γιατί, αυτός ο μήνας συνέπεσε με μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμά και στην καθημερινότητά μου σχετικά με τη σχολή, που όμως είχε μεγάλο αντίκτυπο στο «είναι» μου γενικά. Προσπαθώ λοιπόν να προσαρμοστώ στους νέους κανόνες που μου επιβάλλει ο χωροχρόνος, αλλά για αυτό θα μιλήσουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση (μακάρι να βρω χρόνο). Πριν λίγο καιρό η Φωτεινή από το Blog Metaphrasi με προσκάλεσε να γράψω πράγματα που με κάνουν χαρούμενη μέσα στη βδομάδα. Οπότε, αποφάσισα να βάλω στην άκρη τη μιζέρια και τη γκρίνια για το καθημερινό τρέξιμο, το πρωινό ξύπνημα και τις 24 ώρες που δεν μου φθάνουν και να δω την ευχάριστη πλευρά των πραγμάτων. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1) Τα ομαδικά προγράμματα που άρχισα στο γυμναστήριο όπως Cardio και Zumba. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ανυπομονούσα να πάω για γυμναστική  αφού η σχέση μου μαζί της, είναι αυτή της νύφης και της κακιάς πεθεράς. Το πόσο αγχολυτικά δρα στο σώμα μου και την ψυχή μου είναι μαγικό. Πάω τσιτωμένη και φεύγω φτερό.

Stress

2) Οι στιγμές που μπορώ να διαβάσω ένα βιβλίο. Στο λεωφορείο, στο κρεβάτι πριν κοιμηθώ, τις Κυριακές χουχουλιάζοντας στο κρεβάτι. Όποτε έχω τη δυνατότητα να χαθώ μες τις λέξεις ενός αναγνώσματος, το μυαλό μου εκπέμπει το μήνυμα: ΕΥΦΟΡΙΑ!

Διάβασμα

3) Αν υπάρχει κάτι που με κάνει über χαρούμενη είναι οι συναντήσεις με τις φίλες μου ή τον καλό μου. Βόλτες για φαγητό, γλυκό, σινεμά, Κυριακάτικοι περίπατοι στην Πλάκα και οι συζητήσεις (σουρεάλ αρκετές φορές) που τις ντύνουν είναι η πεμπτουσία της ευτυχίας για μένα.

Plaka_Athens

4) Μικρές εκπλήξεις! Είναι αυτές οι μικρές και αναπάντεχες χαρές που φέρνει μπροστά σου η κάθε μέρα. Από ένα φίλο που είχες καιρό να δεις και τον συναντάς τυχαία, μέχρι τη σοκολάτα που έχει κρύψει η αδελφή σου σε κάποιο συρτάρι του γραφείου σου, για να τη βρεις όταν όλα σου φταίνε.

image

5) Οι δημιουργικές στιγμές όταν υπάρχουν. Για παράδειγμα, όταν καταφέρνω να φτιάξω ένα πετυχημένο γλυκό, επειδή δεν το έχω και πολύ στο συγκεκριμένο τομέα, φουσκώνω σαν γαλοπούλα και δάκρυα συγκίνησης πλημμυρίζουν τα μάτια μου.

image

6) Οι μέρες που μπορώ να κοιμηθώ παραπάνω το πρωί. Ναι! Ο ύπνος είναι κάτι που μου έχει λείψει πολύ αυτές τις μέρες.

image

7) Η σκέψη πως όσο βροχερή κι αν ήταν η προηγούμενη ημέρα τίποτα δεν απαγορεύει στον ήλιο να βγει την επόμενη.

image

Νομίζω έχετε απαντήσει αρκετοί σε αυτό το tag. Προσκαλώ κάποια από τα αγαπημένα blogs που νομίζω ότι δεν έχετε.

Cherrybookish

Garden of stories

Life is Art

Over the Place

A world of my own

Ιστορίες συγγραφικής Τρέλας

Όνειρα Παραμυθιού

23 σκέψεις σχετικά με το “7 ΗΜΕΡΕΣ – 7 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

    • Ο/Η cocooning cat λέει:

      Νομίζω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και ο γυμναστής. Πώς θα οργανώσει το πρόγραμμα, πώς θα σου δώσει ενέργεια. Εγώ έχω πέσει σε ένα μικρό θεούλη που μου έχει χαρίσει τρομερό κίνητρο! Επίσης, το πρόγραμμα έχει και μουσική οπότε ξεδίνεις και περνάς καλά. Η yoga είναι άλλη φάση…

      Αρέσει σε 1 άτομο

  1. Ο/Η Άιναφετς λέει:

    Η απουσία σου Παναγιώτα μου, στη τρυφερή μπλογειτονιά μας, αισθητή! 😉
    Νομίζω πως καλά κάνεις και έχεις βάλει ένα πρόγραμμα στη καθημερινότητα σου και αυτό κάνοντας παράλληλα πράγματα που σου δίνουν ενέργεια όπως και καλά κάνεις και δεν άφησες το blogging… γιατί όταν αυτό γίνεται χαλαρά και με μέτρο είναι επίσης χαλαρωτικό!
    Καλή συνέχεια λοιπόν!

    ΑΦιλάκια πάντα καρδιάς! ❤

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Ο/Η cocooning cat λέει:

      Πραγματικά ήταν μια φάση που επειδή άλλαξε ολοκληρωτικά η καθημερινότητά μου, αισθανόμουν ότι οι 24 ώρες δεν φθάνουν. Πολύ απαιτητικό πρόγραμμα με τη σχολή πια. Όμως, πιστεύω όλα θα μπουν σε μια τάξη σιγά-σιγά.
      Σ’ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τρυφερά σου λόγια. Το blogging δε θέλω με τίποτα να το αφήσω και κυρίως να διαβάζω όλους εσάς, ειλικρινά!❤️
      Ανταποδίδω τα φιλάκια γλυκιά μου Στεφανία! 😘

      Μου αρέσει!

    • Ο/Η cocooning cat λέει:

      Αν έβρισκα κάθε μέρα μια σοκολάτα, τζάμπα θα χαιρόμουν για τη zumba που πάω. Θα ήταν άδικος κόπος! 😝 Αλλά, σε ένα θεωρητικό επίπεδο θα ήταν όντως τέλειο αν η αδελφή μου, μου έκανε πιο συχνά τέτοιες εκπλήξεις. 😊

      Μου αρέσει!

  2. Ο/Η katinaki λέει:

    Αχ και γω θέλω να το απαντήσω αυτό… Καλημέρα και καλό υπόλοιπο εβδομάδας. Υπομονή με τη σχολή… Όσα χρόνια κ αν περάσουν οι σχολές θα είναι δυσλειτουργικές.
    Παρε το ως δεδομένο και δε θα σε αγγίζει… Και γω από το ελληνικό πανεπιστήμιο έχω υποστεί τα τέρατα…

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Ο/Η cocooning cat λέει:

      Είναι το ωράριο που είναι πιεσμένο, γιατί είναι έτσι η φιλοσοφία της επιστήμης. Τι να κάνουμε; Είναι προπόνηση για αυτά που μας περιμένουν μετά το πτυχίο.
      Φυσικά, να το απαντήσεις!!! Εγώ ενδεικτικά έβαλα κάποια blogs. Ανυπομονώ να διαβάσω και τις δικές σου απαντήσεις, λοιπόν. 😄

      Μου αρέσει!

  3. Ο/Η marilenaspotofart λέει:

    Το γυμναστήριο είναι ωραία εκτόνωση!! Συμφωνώ απόλυτα κι αν συνδυάζουν και χορό ακόμα καλύτερα!!
    Για βόλτες και σοκολάτα εννοείται!!! Ποιος θα πει όχι;; 😉 Φιλάκια κοπέλα μου και καλή συνέχεια στο πρόγραμμά σου!!

    Αρέσει σε 1 άτομο

  4. Ο/Η fantra13 λέει:

    Χαρά στο κουράγιο σου που κάνεις cardio (αν έχω καταλάβει καλά τι κάνεις, γιατί δεν έχω δοκιμάσει ποτέ!) 😛 Zumba έκανα παλιότερα και μου άρεσε αλλά δύσκολα θα την ξανά άρχιζα.

    Για το θέμα της ζαχαροπλαστικής κλαίω μαζί σου, να ξέρεις! 😉

    Αρέσει σε 1 άτομο

    • Ο/Η cocooning cat λέει:

      Χύνεις πολύ ιδρώτα στο cardio, αλλά σε σχέση με άλλα ομαδικά προγράμματα δεν είναι τίποτα. 😛 Η zumba για μένα είναι το πιο light από όλα, αλλά έχει πλάκα.
      Όσο για τη ζαχαροπλαστική, στέλνω και πάλι αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Την τελευταία φορά έφτιαξα cheesecake. Το μπισκότο ήταν σαν άμμος από κάτω. Έζησα ηρωικές στιγμές. 😓

      Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε